StuComm logo
Search here!

Da Vinci College gaat StuComm’s StudentenApp gebruiken

Het Da Vinci College gaat ook gebruik maken van StuComm’s StudentenApp om hun studenten optimaal te informeren. Met het in gebruik nemen van de StudentenApp volgt het Da Vinci College het voorbeeld van o.a. Universiteit Utrecht, Hogeschool Inholland en Radboud Universiteit Nijmegen.

Studenten van het Da Vinci College kunnen straks met de StudentenApp gemakkelijk hun studie gerelateerde informatie terugvinden op één plek. Zo kunnen de studenten onder andere hun roosters, resultaten en het laatste Da Vinci nieuws snel op hun telefoon inzien. In eerste instantie zal de app beschikbaar worden voor studenten van één faculteit, in een later stadium zal de app door de gehele studentenpopulatie gebruikt kunnen worden.

StuComm is trots dat het Da Vinci College voor de StudentenApp heeft gekozen om hun studenten gemakkelijker en sneller te kunnen informeren. “Als alumni van het Da Vinci College, ben ik ontzettend blij dat ik mijn oude school nu ook tot klant mag benoemen. Ik kijk dan ook enorm uit naar de samenwerking met Da Vinci” aldus Ronald Kouvelt, co-founder StuComm.

We've Moved | Find more info about our student experience solution @ Ready Education.
This is default text for notification bar