StuComm logo
Search here!

Financial Controller (32-36 uur)

StuComm

StuComm is de technologie partner van onderwijsinstellingen. Een van onze producten is de StuCommApp, de app waarmee onderwijsinstellingen met hun studenten tijdig en effectief kunnen communiceren en proactief met hen in contact kunnen blijven. Door alle belangrijke (studie)informatie (zoals roosters, evenementen en stage vacatures) in een branded app te tonen, hoeven studenten nooit meer op verschillende platforms in te loggen en is er eenvoudig contact tussen de studenten en de onderwijsinstelling. Dagelijks gebruiken zo’n 600.000 studenten van meer dan 33 verschillende onderwijsinstellingen onze software. StuComm is marktleider binnen haar domein in Nederland en hier zijn we trots op!

Tot onze klanten behoren o.a. Universiteit Utrecht, Hogeschool Inholland, Fontys Hogescholen en de Haagse Hogeschool.

Bij StuComm vinden wij een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. We werken elke dag keihard om met elkaar een mooi resultaat neer te zetten. En successen vieren we samen, onder het genot van een borrel!

Jouw rol
Als Finance Controller ben jij het financiële geweten van de organisatie en de spil in ons financiële web. Je vervult een veelzijdige functie, waarin uitvoerende werkzaamheden, opstellen van rapportages en strategisch advies op directieniveau samenkomen. StuComm bevindt zich momenteel in een scale up fase en staat aan de vooravond van internationale expansie. Vandaag is de functie breed en veelzijdig. Afhankelijk van de groei en ontwikkeling verschuift jouw takenpakket steeds meer naar financial/ business controlling werkzaamheden. De lat ligt in ieder geval hoog en onze ambities zijn groot. Durf jij het avontuur aan om mee te ontwikkelen in ons ambitieuze bedrijf?

Wie ben jij?

Om voor deze veelzijdige, ambitieuze en brede functie in aanmerking te komen beschik je tenminste over:

 • Een afgeronde hbo opleiding in financieel/ bedrijfseconomische richting;
 • 5 jaar relevante werkervaring in een internationale omgeving;
 • Enige kennis op het gebied van internationale belastingwetgeving;
 • Ervaring met Exact Online is een pré.

Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, een uitstekend analytisch vermogen en goed cijfermatig inzicht.  Je voert niet alleen uit maar zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd blijft over toekomstige plannen om, vanuit jouw financiële (en eventuele fiscale) expertise, te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Je bent proactief en nieuwsgierig en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Met jouw commerciële en ondernemende instelling ben je een goede sparringpartner en adviseur voor de directie bij financiële vraagstukken.  Met jouw kritische en accurate werkhouding ben je alert op details en streef je naar een goede financiële verslaglegging. Je voelt je betrokken bij de organisatie en je collega’s en werkt graag samen in een dynamische en informele organisatie aan de groei van ons bedrijf. 

Wij bieden jou…

 • Een dynamische werkgever in de scale up fase waarbij je voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen en mee te groeien in de organisatie;
 • Een divers en gezellig team, een prettige en informele werksfeer met gedreven collega’s die (een nog groter) succes van  StuComm willen maken;
 • Een goed salaris, gebaseerd op jouw ervaring;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Een laptop van de zaak;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Vrijdagmiddagborrels (nu nog digitaal);
 • Leuke uitjes met het team, zoals een Escape Room, Airsoften, Game Nights op kantoor of een Pub Quiz. Zodra dit allemaal weer mag natuurlijk! 

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV (graag mét foto en motivatie) naar Eva Izeboud (HR Manager) via eva@stucomm.com of gebruik het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx