StuComm logo
Search here!

Customer Success Consultant

StuComm

StuComm is de technologie partner van onderwijsinstellingen. Een van onze producten is de StuCommApp, de app waarmee onderwijsinstellingen met hun studenten tijdig en effectief kunnen communiceren en proactief met hen in contact kunnen blijven. Door alle belangrijke (studie)informatie (zoals roosters, evenementen en stage vacatures) in een branded app te tonen, hoeven studenten nooit meer op verschillende platforms in te loggen en is er eenvoudig contact tussen de studenten en de onderwijsinstelling. Dagelijks gebruiken zo’n 600.000 studenten van meer dan 33 verschillende onderwijsinstellingen onze software. StuComm is marktleider binnen haar domein in Nederland en hier zijn we trots op!

Tot onze klanten behoren o.a. Universiteit Utrecht, Hogeschool Inholland, Fontys Hogescholen en de Haagse Hogeschool.

Bij StuComm vinden wij een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. We werken elke dag keihard om met elkaar een mooi resultaat neer te zetten. En successen vieren we samen, onder het genot van een borrel!

Jouw rol

Het creëren en behouden van tevreden klanten: dat is jouw grote doel. Je zorgt voor een goede onboarding en adviseert onze klanten op het gebied van tooling en productgebruik om zo hun klantbeleving te optimaliseren. Jij bent het belangrijkste aanspreekpunt bij algemene vragen en bouwt aan duurzame relaties met klanten door regelmatig contact te onderhouden. Dit kan zijn omdat de klant contact opneemt, maar als dit niet gebeurt dan pak jij zelf de telefoon op voor een check-in. 

Je houdt je bezig met het verzamelen van feedback en klantinzichten, waardoor jij als geen ander weet wat er nodig is om onze klanttevredenheid te verbeteren. En je herkent natuurlijk kansen voor een upsell of verlenging, en zorgt dat dit terecht komt bij het Business team. Zodra een bestaande klant aan de slag gaat met een uitbreiding, pak jij het stuk projectmanagement op en bewaak je een goede oplevering. 

Als Customer Success Consultant werk je nauw samen met de Service Manager. In deze verdeling ben jij verantwoordelijk voor de algemene, proactieve communicatie met de klant, bijvoorbeeld het doorgeven van de status van een project oplevering of de status van een ticket. De Service Manager is verantwoordelijk voor het inhoudelijke en technische stuk, jij bent dus goed in staat om de benodigde informatie bij jouw collega op te halen en te vertalen naar de klant. 

Jij bent in staat de klantvraag helder te krijgen, duidelijk te vertalen naar de Service Manager of het development team, en je communiceert de status van verstoringen of de oplevering van projecten met de klant op een actieve manier. Je helpt mee om de processen rondom de gehele Customer Experience te verbeteren. Communicatie, samenwerken en het aanbrengen van structuur zijn voor jou een tweede natuur.

Jij…

 • Hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Bent communicatief erg sterk, hebt affiniteit met commercie en bent klantgericht;
 • Bent sterk in plannen en organiseren;
 • Bent service-minded: je bent continu bezig om de tevredenheid te verhogen en bent de oren en ogen van de klantbehoefte;
 • Kan snel schakelen en bent flexibel.

Behalve dat je in direct contact staat met de klanten, werk jij dagelijks ook nauw samen met het business team en de verschillende development teams. Je hebt daarom een open manier van communiceren en je werkhouding is gericht op een vlotte samenwerking. 

Je handelt vanuit intrinsieke motivatie, bent open en oprecht. Je voelt je verantwoordelijk en deelt belangrijke zaken tijdig met je collega’s of met stakeholders. Je werkt gestructureerd en omdat wij constant innoveren, heb jij een sterke affiniteit met ICT en ben je leergierig ingesteld.

Wij bieden jou…

 • Een dynamische werkgever in de scale up fase waarbij je voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen en mee te groeien in de organisatie;
 • Een divers en gezellig team, een prettige en informele werksfeer met gedreven collega’s die (een nog groter) succes van  StuComm willen maken;
 • Een goed salaris, gebaseerd op jouw ervaring;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Vrijdagmiddagborrels (nu nog digitaal);
 • Leuke uitjes met het team, zoals een Escape Room, Airsoften, Game Nights op kantoor of een Pub Quiz. Zodra dit allemaal weer mag natuurlijk! 

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV (graag mét foto en motivatie) naar Eva Izeboud (HR Manager) via eva@stucomm.com of gebruik het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx