StuComm logo
Search here!

Business Strategy Manager

StuComm

StuComm is de technologie partner van onderwijsinstellingen. Een van onze producten is de StuCommApp, de app waarmee onderwijsinstellingen met hun studenten tijdig en effectief kunnen communiceren en proactief met hen in contact kunnen blijven. Door alle belangrijke (studie)informatie (zoals roosters, evenementen en stage vacatures) in een branded app te tonen, hoeven studenten nooit meer op verschillende platforms in te loggen en is er eenvoudig contact tussen de studenten en de onderwijsinstelling. Dagelijks gebruiken zo’n 600.000 studenten van meer dan 33 verschillende onderwijsinstellingen onze software. StuComm is marktleider binnen haar domein in Nederland en hier zijn we trots op!

Tot onze klanten behoren o.a. Universiteit Utrecht, Hogeschool Inholland, Fontys Hogescholen en de Haagse Hogeschool.

Bij StuComm vinden wij een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. We werken elke dag keihard om met elkaar een mooi resultaat neer te zetten. En successen vieren we samen, onder het genot van een borrel!

Jouw rol

In de rol van Business Strategy Manager ben jij de rechterhand van onze CEO & Founder, Ronald. StuComm staat aan de vooravond van buitenlandse expansie, dus hierbij kan je denken aan reizen naar het buitenland, strategische afspraken met partners, interne en externe meetings; jij bent overal bij en ondersteunt – gevraagd en ongevraagd. De details en benodigdheden rondom bepaalde afspraken plan jij, je zorgt dat alles in de juiste banen wordt geleid door een goede organisatie en structuur, en je bent in staat daarna ook te zorgen voor de opvolging. Je bekijkt dit alles met een ondernemende en commerciële blik en bent in staat om strategische vraagstukken om te zetten in operationele, gedetailleerde plannen. 

Jij…

 • Hebt een afgeronde, universitaire opleiding in de bedrijfskundige / economische hoek;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring is een pré;
 • Een keuzevak in de richting van Entrepreneurship met eventueel een bijbehorende stageperiode is een grote pré;
 • Een minor in commerciële richting is een grote pré;
 • Bent resultaatgericht met een grote learning mentality.

Jij bent eager om snel te leren, niet vies van hard werken en vooral bereid om heel veel te ervaring op te doen. Je bent een commerciële instelling en hebt een enorme drive. Uiteindelijk wil jij groeien van degene die ondersteunt bij afspraken, naar degene die bepaalde afspraken van Ronald kan overnemen en inhoudelijk het gesprek kan voeren. 

Wij bieden jou…

 • Een gave werkomgeving met internationale ambities, waar je kan groeien en ontwikkelen;
 • Je bent de rechterhand van Ronald, dus je zit dichtbij het vuur en bent aanwezig bij belangrijke afspraken waar je veel van leert;
 • Je reist mee naar het buitenland;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een divers en gezellig team, allemaal even gedreven om van StuComm een (nog groter) succes te maken;
 • Vrijdagmiddagborrels (nu nog digitaal);
 • Leuke uitjes met het team, zoals een Escape Room, Airsoften, Game Nights op kantoor of een Pub Quiz. Zodra dit allemaal weer mag natuurlijk! 

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV (graag mét foto en motivatie) naar Eva Izeboud (HR Manager) via eva@stucomm.com of gebruik het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx