StuComm logo
Search here!

Backend Developer (Java)

Ready Education (voorheen StuComm)

Ready Education helpt onderwijsinstellingen met het realiseren van een digitaal platform voor studenten, dat leidt dat studiesucces. Ons platform stelt onderwijsinstellingen in staat tijdig en effectief met studenten te communiceren. Door alle (studie)informatie (zoals roosters, evenementen en stage vacatures) in een branded app te tonen, hoeven studenten nooit meer op verschillende platforms in te loggen en is er eenvoudig contact tussen de studenten en de onderwijsinstelling. StuComm bediende dagelijks meer dan 500.000 studenten verspreid over ruim 30 onderwijsinstellingen. Sinds juli 2021 maakt StuComm onderdeel uit van Ready Education. Als één Ready Education worden nu meer dan 4 miljoen studenten verspreid over ruim 425 onderwijsinstellingen wereldwijd dagelijks geholpen.

Tot onze klanten in Nederland behoren o.a. Universiteit Utrecht, Hogeschool Inholland, Fontys Hogescholen en de Haagse Hogeschool.

Bij Ready Education vinden wij een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. We werken elke dag keihard om met elkaar een mooi resultaat neer te zetten. We zijn gedreven, maken fouten en leren daarvan. En successen vieren we samen, onder het genot van een borrel!

Jouw rol

Als Backend Developer werk jij mee in de tweewekelijkse sprint. Je werkt naar eigen kunnen mee en doet je uiterste best om deze sprint steeds weer te halen.

Je bent onderdeel van het Development Team, dat bestaat uit Back End, Front End (iOS & Android) en Design. Je overlegt met elkaar wat er nodig is om verder te komen met ons product en denkt hierin pro actief mee. Suggesties om onze producten te verbeteren rapporteer je aan de Product Owner(s)..

Je reviewed daarnaast ook het werk van je collega’s en voorziet hen dus van feedback. Je werkt nauw samen met de afdeling Support om ervoor te zorgen dat onze app zo succesvol mogelijk is en onze klanten en gebruikers tevreden zijn. 

Onze stack: Java, Spring Boot, Kubernetes, Jenkins, Git

Jij…

 • Hebt aantoonbare ervaring met Java en Spring Boot. Ervaring met Kotlin is een pre;
 • Hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Informatica/Computer Science;
 • Hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, maar meer mag natuurlijk ook;
 • Blijft graag up to date van de ontwikkelingen in jouw vakgebied;
 • Kan goed schakelen met je collega’s en houdt van gezelligheid binnen je team;
 • Wilt blijven leren en de beste worden in wat jij doet!

Wat bieden wij…

 • Een goed salaris, gebaseerd op jouw ervaring;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Een divers en gezellig team, allemaal even gedreven om van StuComm een (nog groter) succes te maken;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief om deze functie zo succesvol mogelijk in te vullen;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Leuke uitjes met het team, zoals een Escape Room, Airsoften, Game Nights op kantoor of een hapje eten.

Interesse?

Denk jij de Backend Developer te zijn die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Mareije Troost via mareije@stucomm.com of gebruik het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx