StuComm logo
Search here!

Account Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager ter uitbreiding van ons commerciele team! Als accountmanager bij StuComm ben jij dagelijks bezig met het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van nieuwe en bestaande klantrelaties. Jouw doel hierbij is om de 600.000 studenten die de StuCommApp dagelijks gebruiken, succesvol te laten zijn tijdens hun studie. Hoe je dat doet? Door ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk onderwijsinstelingen in Nederland gebruik maken van de StuCommApp! En waar een onderwijsinstelling onze app al gebruikt, adviseer jij hen om onze software optimaal te benutten binnen de student-contactstrategie en denk jij met hen mee op het gebied van innovatieve mogelijkheden.

Ben jij iemand die jouw enthousiasme en passie over kan brengen op anderen, die zelf verantwoordelijkheden pakt en zichzelf wil blijven ontwikkelen? En ben jij een teamplayer met al de nodige jaren ervaring in sales en accountmanagement? Dan zoeken wij jou!

Over ons 

StuComm is de technologie partner van onderwijsinstellingen. Een van onze producten is de StuCommApp, de app waarmee onderwijsinstellingen met hun studenten tijdig en effectief kunnen communiceren en pro actief met hen in contact kunnen blijven. Door alle belangrijke (studie)informatie (zoals roosters, evenementen en stage vacatures) in een branded app te tonen, hoeven studenten nooit meer op verschillende platforms in te loggen en is er eenvoudig contact tussen de studenten en de onderwijsinstelling. Dagelijks gebruiken zo’n 600.000 studenten van meer dan 33 verschillende onderwijsinstellingen onze software. StuComm is marktleider binnen haar domein in Nederland en hier zijn we trots op!

Tot onze klanten behoren o.a. Universiteit Utrecht, Hogeschool Inholland, Fontys Hogescholen en de Haagse Hogeschool.

Bij StuComm vinden wij een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. We werken elke dag keihard om met elkaar een mooi resultaat neer te zetten. En successen vieren we samen, onder het genot van een borrel!

Jouw rol 

We zijn een dynamisch en ambitieus bedrijf en de afgelopen jaren flink gegroeid. Als accountmanager is het jouw taak om ervoor te zorgen dat we blijven groeien. Dit doe je door nieuwe klanten aan te sluiten, uit te breiden bij onze huidige klanten en te kijken of er andere mooie mogelijkheden beschikbaar zijn. Jij vertegenwoordigt StuComm, zowel online als offline. Je weet wat er speelt in de markt en bij onze klanten. Dit doe je door veel te praten met de verschillende onderwijsinstellingen, studenten en andere betrokken partijen. 

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor zowel de omzet van bestaande klanten, new business (door middel van eigen acquisitie) en de klanttevredenheid. Je begeleidt het klantwervingsproces van A tot Z en zorgt voor een goede overdracht naar ons projectmanagement team, die ervoor zorgen dat de studenten een fantastische app op hun telefoon krijgen. Je blijft natuurlijk wel betrokken bij het project door te kijken hoe je kan helpen en of de klant nog suggesties/opmerkingen heeft. 

Je bent namelijk altijd bereid om net dat beetje extra te doen om de klanten blij te maken of leads binnen te halen! 

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het accountmanagement. Als je niet van koffie houdt, is het misschien verstandig om dit te leren drinken; want je komt vaak bij onze klanten over de vloer! 😉

Als Accountmanager werk je direct samen met jouw collega accountmanager en onze CEO. En doordat jij precies weet wat er speelt in de onderwijsmarkt werk je ook nauw samen met onze productontwikkeling- en marketingafdeling. Door jouw kennis en informatie met hen te delen zorgen wij er gezamenlijk voor dat we voldoen aan de behoeftes en wensen van de studenten en onze klanten.

Jij…

 • Hebt minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan in zowel klantwerving als accountmanagement;
 • Bent ambitieus, communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
 • Bent betrouwbaar, representatief en hebt een positieve instelling;
 • Hebt een affiniteit met het (hoger) onderwijs en je bent geïnteresseerd in technologie;
 • Voelt je verantwoordelijk voor je taken en handelt hier ook naar;
 • Krijgt energie van het praten met klanten;
 • Vindt het geen probleem om voor groepen een gepassioneerde presentatie te geven;
 • Beschikt over rijbewijs B;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed in woord en geschrift;
 • Bent flexibel en hebt een sterk aanpassingsvermogen.

Wij bieden jou…

 • Een goed salaris, gebaseerd op jouw ervaring;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een mobiele telefoon van de zaak;
 • Een pensioen regeling;
 • Een dynamisch en hecht team, allemaal even gedreven om van StuComm een (nog groter) succes te maken;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief binnen de organisatie;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Kennis- en brainstormsessies (mét pizza!);
 • Leuke uitjes met het team, zoals een Escape Room, Airsoften, Game Nights op kantoor of een hapje eten.

Klinkt deze functie als op het lijf geschreven voor jou? Stuur dan jouw CV (graag mét foto en motivatie) naar onze HR Manager, Eva Izeboud (eva@stucomm.com). 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx